ویژگی های تخصصی درب آکاردئونی کاوه
دوشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۵، ۰۹:۳۲ ب.ظ
- 1.کلیه مراحل تولید درب آکاردئونی اعم از برش،خم ،پرچ و جوش با استفاده از ماشین آلات صنعتی تمام اتوماتیک انجام می شود..
- 2.استفاده از 5 خم پرس جوش برای درب ها (بدلیل استحکام بیشتر و نداشتن لمبر و تکان خوردن )
- 3.زیبا ،بادوام ،باکیفیت و بدون جاگیری
- 4. ریل پایینی استفاده شده در درب آکاردئونی از پروفیل باابعاد 10*30 می باشد.
- 5.دماغه درب آکاردئونی از پروفیل باابعاد10*30میلی متر می باشد.
- 6.پرچ باگل پرچ 30*60 و 10*30 میلی متری
- 7.بلبرینگ باکیفیت ژاپنی و چینی
- 8.ریل بالا از ورق پنج
- 9.تمامی سوراخهای پرچ شده در درب آکاردئونی، با دستگاه اتوماتیک سمبه ماتریس زده می شوند
- 10. وزن تقریبی در هر متر مربع حدود 28 کیلوگرم مدل 2 لوزی و 31 کیلوگرم مدل 3 لوزی می باشد.
- 11.دارای کمربند ایمنی محافظت از ورود سارقین
12.سه سایز آهن مصرفی در تولید درب های آکاردئونی پرچی،از بهترین نوع بابعترین کیفیت می باشد.
- 13.سایز تسمه ها 2سانتی متر در6میلی متر
- 14.تسمه ها دارای 2 سره گرد شده پرس خورده می باشند.
- 15.سوراخ های پرس خورده سمبه ماتریس 7 میلی متری
- 16.تمامی سوراخ های روی درب آکاردئونی، دارای کنیک12میلی متری.
- 17.دستگیره ای تراش خرده زیبا و باکیفیت
- 18.دارای 2نوع قفل مخفی توکار و روکار بهمراه طراحی مناسب ،استاندارد، محکم و با قابلیت تعویض قفل
- 19. قابلیت انواع پوشش روی درب آکاردئونی(ضد زنگ ،رنگ پودری الکترواستاتیک (کوره ای ورنگ های روغنی)
- 20.قابلیت طراحی و ساخت درب های آکاردئونی قوس دارو محدب(درب های هلالی برای محیط هایی که ورودی انها صاف نیست و حالت گرد دارد
- 21.قابلیت تولید درب آکاردئونی یک جداره و دو جداره
- 22. درب آکاردئونی تولید شده در صنایع فلزی کاوه، بااستفاده از پروفیل هایی با بهترین کیفیت می باشد.
.
۹۵/۱۰/۲۰